springvorm
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
springvorm
bereiden
bereidingstip
Maak de chocoladetaart nog lekkerder. Strijk eerst een laagje abrikozenjam, bosvruchtenjam of sinaasappelmarmelade op de taarthelften voordat de chocoladeroom erop gaat.. De laag chocolade die je als vulling en topping voor deze chocoladetaart gebruikt, noem je ook wel ganache. Je kunt deze vulling door goed te koelen heel vast en stevig laten worden, maar na een korte koeltijd ook luchtig opkloppen. Naast pure chocolade kun je hiervoor witte chocolade of melkchocolade nemen. Je hebt dan wel wat meer chocolade nodig voor dezelfde hoeveelheid slagroom.
voedingswaarde (per 100 gram/ml)
energie | 810 kcal |
vet | 59 gram |
verzadigd vet | 34 gram |
koolhydraten | 58 gram |
eiwit | 9 gram |
WEB01-SPAR-PU