6 personen
gemiddeld
25 min.
klein gerecht, klein gerecht/hapje, bijgerecht
home recepten Chorizocake met pistachenoten

Chorizocake met pistachenoten

ingrediënten


25 min
6 personen
1 eetlepel pesto

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel Italiaanse kruiden

dit product is niet beschikbaar

2 lente-/bosuitjes

dit product is niet beschikbaar

50 gram pistachenoten

dit product is niet beschikbaar

100 gram groene olijven

dit product is niet beschikbaar

100 gram salami

dit product is niet beschikbaar

100 gram chorizo

dit product is niet beschikbaar

100 gram belegen kaas

dit product is niet beschikbaar

250 gram zelfrijzend bakmeel

dit product is niet beschikbaar

100 milliliter zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar

150 milliliter melk

dit product is niet beschikbaar

3 eieren

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

cakevorm

bakpapier

  • 1 Verwarm de oven voor op 160ºC. Bekleed de bodem van de cakevorm met bakpapier. Klop de eieren los met de melk, zonnebloemolie, zout en peper. Meng in een andere kom de bakmeel, kaas, chorizo, pistachenoten, olijven, bosui en Italiaanse kruiden. Meng het eimengsel er luchtig doorheen.
  • 2 Schep het beslag in de vorm en bak de cake in het midden van de oven in circa 50 minuten goudbruin en gaar. Controleer met een satéprikker of deze er droog uitkomt. Laat afkoelen.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 530 kcal
vet 35 gram
verzadigd vet 9 gram
koolhydraten 34 gram
eiwit 18 gram
Terugroepactie | SPAR klp Ardenner Pate