4 personen
eenvoudig
25 min.
nagerecht/desserts, nagerecht
recepten Chrunchy paasijs

Chrunchy paasijs

ingredi├źnten


25 min
4 personen
250 frambozen

dit product is niet beschikbaar

250 gram bosvruchten
200 gram roomkaas naturel

dit product is niet beschikbaar

100 gram suiker

dit product is niet beschikbaar

2 eieren

dit product is niet beschikbaar

10 matzes

dit product is niet beschikbaar

150 gram chocolade paaseitjes

dit product is niet beschikbaar

150 gram chocolade paaseitjes

dit product is niet beschikbaar

150 gram witte chocoladepaaseitjes

benodigdheden

bakpapier

  • 1 Smelt de paaseitjes au bain-marie en schep de matzestukjes erdoor. Giet dit mengsel op bakpapier, vouw dit dicht en leg het circa 10 minuten in de diepvries tot de chocolade hard is.
  • 2 Splits de eieren. Klop de eidooiers met de suiker luchtig. Voeg de roomkaas in gedeelten toe en meng goed.
  • 3 Pureer de vruchten en schep deze door het roomkaasmengsel.
  • 4 Plet en verkruimel eventueel met een deegroller de chocolade uit de diepvries. Roer de kruimels door het roomkaas-vruchtenmengsel.
  • 5 Klop de eiwitten stijf en spatel deze luchtig door het mengsel. Schep het in een diepvriesdoos en zet deze minimaal 8 uur in de diepvries.

bereidingstip

Halveer enkele matzes, bestrijk ze met gesmolten chocolade en zet ze in het ijs.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 630 kcal
vet 31 gram
verzadigd vet 19 gram
koolhydraten 71 gram
eiwit 14 gram
nieuwe terugroepacties | SPAR palingworst