1 personen
eenvoudig
8 min.
lunch, klein gerecht
home recepten Ciabatta antipasti

Ciabatta antipasti

ingrediënten


8 min
1 personen
4 eetlepels kruidenroomkaas

dit product is niet beschikbaar

ciabattabrood

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel zonnebloempitten

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel pijnboompitten

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel honing

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel rodewijnazijn

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels peterselie

dit product is niet beschikbaar

2 zongedroogde tomaatjes

dit product is niet beschikbaar

1 paprika

dit product is niet beschikbaar

rode ui

dit product is niet beschikbaar

aubergine

dit product is niet beschikbaar

courgette

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verwarm de oven voor op 200ºC. Verdeel de courgette, aubergine, ui en paprika over een bakplaat en besprenkel met 2 eetlepels olijfolie. Rooster in de oven in circa 20 minuten gaar en licht gekleurd. Hussel de groenten halverwege.
  • 2 Meng de zongedroogde tomaat met de peterselie, azijn, honing en rest van de olijfolie. Rooster de pijnboompitten in een droge, hete koekenpan.
  • 3 Bestrijk de ciabatta aan beide kanten met de roomkaas en beleg met de geroosterde groenten. Sprenkel de salsa erover en bestrooi met de pijnboompitten.

bereidingstip

Let op: de zuivel in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan zuivel met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 1000 kcal
vet 53 gram
verzadigd vet 13 gram
koolhydraten 102 gram
eiwit 23 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté