4 personen
eenvoudig
20 min.
lunch, brunch
recepten Ciabatta ‘quattro formaggi’ met ranch-dressing

Ciabatta ‘quattro formaggi’ met ranch-dressing

ingrediënten


20 min
4 personen
3 eetlepels bieslook

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels dille

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel peterselie

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel mosterd

dit product is niet beschikbaar

1 sjalot

dit product is niet beschikbaar

1 teentje knoflook

dit product is niet beschikbaar

5 eetlepels karnemelk
5 eetlepels mayonaise

dit product is niet beschikbaar

40 gram Parmezaanse kaas

dit product is niet beschikbaar

100 gram gorgonzola

dit product is niet beschikbaar

100 gram zachte geitenkaas

dit product is niet beschikbaar

1 bol mozzarella

dit product is niet beschikbaar

1 ciabattabrood

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verwarm de oven voor op 170°C. Snijd de ciabatta open en verdeel de kazen over een kant. Druk de ciabatta weer dicht en rooster in de oven in circa 15 minuten goudbruin, tot de kazen gesmolten zijn.
  • 2 Maak intussen de dressing. Meng de mayonaise met de karnemelk, knoflook, sjalot, mosterd en groene kruiden. Breng op smaak met zout en peper.
  • 3 Snijd de ciabatta eerst in de breedte en vervolgens in de lengte doormidden zodat je 4 tosti’s krijgt. Serveer de kaastosti’s met de ranch-dressing.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 620 kcal
vet 41 gram
verzadigd vet 17 gram
koolhydraten 35 gram
eiwit 27 gram
recalls Pindasaus, Bio pasta tomaat mozzarella 200 g, Heineken 0.0 fl 6x250 ml, 0.0 fl 12x250 ml, pils mono fl 12x250 ml en pils mono fl 6x250 ml, Texels Skuumkoppe 75cl, Vismarine roze garnalen, kinder surprise chocolade ei, Verstegen Citroengras, SPAR maaltijdsalade gegrilde kip, Verstegen, Davitamon, M&M, bekijk hier