gemiddeld
60 min.
tussendoortje, klein gerecht/snack, klein gerecht, nagerecht
home recepten Citroengranita

Citroengranita

ingrediënten


60 min
300 milliliter koolzuurhoudend bronwater

dit product is niet beschikbaar

150 milliliter water

dit product is niet beschikbaar

4 citroenen

dit product is niet beschikbaar

150 gram suiker

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verwarm de suiker met de rasp en het sap van de citroenen en het water tot de suiker is gesmolten.
  • 2 Laat deze limonade helemaal afkoelen.
  • 3 Zeef de citroenlimonade en giet er 300 ml koolzuurhoudend mineraalwater bij.
  • 4 Zet in de diepvries en roer het mengsel elk half uur goed door tot het na circa 3 uur de structuur van een granita heeft.
  • 5 Serveer in glazen met een schijfje citroen.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté