- 1 Verhit de boter in een grote pan en bak hierin de ui en venkel zacht.
- 2 Voeg de rijst toe en roer tot de korrels glanzen.
- 3 Voeg 250 ml bouillon toe en blijf roeren tot alle bouillon is opgenomen.
- 4 Herhaal deze stap tot alle bouillon na circa 20 minuten op is en de rijst beetgaar is.
- 5 Rasp de schil van 1 citroen.
- 6 Schil beide citroenen dik en snijd de partjes vruchtvlees uit de vliesjes.
- 7 Roer de citroenrasp, partjes citroen, dille en crème fraîche door de risotto.
- 8 Verdeel over 4 diepe borden en bestrooi de citroenrisotto met de Parmezaanse kaas.
bereidingstip
Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.