4 personen
gemiddeld
25 min.
voorgerecht, tussengerecht
recepten Cocktail di pesce

Cocktail di pesce

ingrediënten


25 min
4 personen
100 milliliter zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar

100 milliliter olijfolie

dit product is niet beschikbaar

citroen

dit product is niet beschikbaar

1 mespunt mosterd

dit product is niet beschikbaar

1 ei

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel kappertjes

dit product is niet beschikbaar

100 gram garnalen

dit product is niet beschikbaar

2 grapefruits

dit product is niet beschikbaar

2 bloedsinaasappels
1 eetlepel olijfolie

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel citroensap

dit product is niet beschikbaar

200 gram zalmfilets

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

4 cocktailglazen

  • 1 Snijd rondom de schil van de sinaasappels totdat het vruchtvlees zichtbaar is en snijd dan de partjes tussen de vliesjes uit. Meng samen met de garnalen door de zalm.
  • 2 Verdeel deze viscocktail over de glazen en schep wat van de luchtige citroenmayonaise erop. Bestrooi met wat kappertjes.

wijnadvies

Bij gerechten met vis is verdicchio altijd een goede keuze. In dit recept gebruik je ook nog eens citrusvruchten, dat maakt de wijn-spijscombinatie alleen maar lekkerder.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 630 kcal
vet 60 gram
verzadigd vet 9 gram
koolhydraten 5 gram
eiwit 17 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté