4 personen
gemiddeld
20 min.
lunch, brunch
home recepten Compositie van rookvlees, rauwe ham en rosbief

Compositie van rookvlees, rauwe ham en rosbief

ingrediënten


20 min
4 personen
50 gram ongezouten pistachenoten

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel olijfolie

dit product is niet beschikbaar

100 gram roomkaas naturel

dit product is niet beschikbaar

100 gram feta

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels citroensap

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels limoensap

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels sesamolie

dit product is niet beschikbaar

1 verse gember

dit product is niet beschikbaar

kleine honingmeloen
kleine galiameloen
1 stukje oude kaas
1 stukje Parmezaanse kaas

dit product is niet beschikbaar

100 gram rosbief (vleeswaren)

dit product is niet beschikbaar

100 gram rauwe hammen

dit product is niet beschikbaar

100 gram rookvlees

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verdeel de plakken rookvlees, rauwe ham en rosbief (in rolletjes) over een grote schaal. Schaaf krullen kaas over het rookvlees.
  • 2 Meng de meloen met gember, sesamolie en limoensap. Schep deze salade (voor bij de rauwe ham) in een schaaltje en strooi de feta erover.
  • 3 Schaaf krullen kaas over het rookvlees. Verhit de olijfolie en rooster hierin de pistachenoten lichtbruin. Strooi ze over de rosbiefrolletjes.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 395 kcal
vet 26 gram
verzadigd vet 10 gram
koolhydraten 9 gram
eiwit 30 gram