4 personen
eenvoudig
25 min.
hoofdgerecht
home recepten Côtelette de porc à la moutarde

Côtelette de porc à la moutarde

ingrediënten


25 min
4 personen
200 milliliter crème fraîche

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels dijonmosterd

dit product is niet beschikbaar

4 augurken

dit product is niet beschikbaar

100 milliliter vleesbouillon

dit product is niet beschikbaar

2 uien

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels arachideolie

dit product is niet beschikbaar

50 gram boter

dit product is niet beschikbaar

4 ribkarbonades

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

aluminiumfolie

  • 1 Bestrooi de karbonades met zout en peper. Verhit de boter en olie en bak hierin het vlees 5-7 minuten per kant.
  • 2 Neem de karbonades uit de pan en verpak ze in aluminiumfolie zodat ze warm blijven.
  • 3 Fruit de uien in het bakvet. Voeg de bouillon toe en kook iets in.
  • 4 Roer de augurken, mosterd en crème fraîche erdoor tot een saus. Serveer de mosterdsaus bij de karbonades.
  • 5 Lekker met gebakken aardappels en sperziebonen of broccoli.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 560 kcal
vet 43 gram
verzadigd vet 23 gram
koolhydraten 5 gram
eiwit 36 gram