4 personen
eenvoudig
20 min.
voorgerecht
recepten Courgette cappuccino

Courgette cappuccino

ingrediënten


20 min
4 personen
2 eetlepels bieslook

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels slagroom

dit product is niet beschikbaar

10 blaadjes basilicum

dit product is niet beschikbaar

400 gram courgettes

dit product is niet beschikbaar

750 milliliter kruidenbouillon

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verhit de kruidenbouillon in een soeppan en voeg de courgetteplakken en basilicum toe.
  • 2 Kook de courgette in ca. 10 minuten op een matige stand gaar. Pureer de courgettes in de bouillon.
  • 3 Breng de soep op smaak met zout en peper. Klop de slagroom lobbig.
  • 4 Verdeel de soep over kommen en schep de slagroom er bovenop. Bestrooi de slagroom met bieslook.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 75 kcal
vet 4 gram
verzadigd vet 3 gram
koolhydraten 6 gram
eiwit 2 gram
Nieuwe recalls | Saté Schnitzel 2 stuks