keukenpapier
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
keukenpapier
bereiden
bereidingstip
Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.. <h4>Koolhydraatarme lasagne</h4> Gebruik courgette in plaats van lasagnebladen voor een koolhydraatarme optie. Laag de ingrediënten in de oven en bak totdat het gerecht goudbruin is. . <h4>Variaties</h4> • Voeg andere groenten toe zoals spinazie of champignons voor extra smaak. <br> • Voeg olijven, zongedroogde tomaatjes en feta toe aan de saus voor een mediterrane twist. </br> • Serveer met een frisse salade.. <h4>Lasagne bewaren </h4> In de koelkast blijft lasagne zo’n 2-3 dagen goed als je het afgedekt bewaart, bijvoorbeeld met folie of in een afgesloten bak. Je kunt het ook invriezen; dan blijft het tot 3 maanden goed. Laat de lasagne wel eerst helemaal afkoelen voordat je het in de vriezer zet. </br></br>Opwarmen kan in de oven, dan blijft de lasagne het lekkerst. Dek de schaal eventueel af met aluminiumfolie zodat de bovenkant niet te hard wordt en verwarm hem op ongeveer 180 graden totdat hij door en door warm is. In de magnetron kan ook, dat gaat sneller, maar de lasagne kan er wat zachter en minder knapperig van worden.
wijnadvies
Een niet al te zware rode Italiaan bij dit recept: Pirovano Montepulciano.
voedingswaarde (per 100 gram/ml)
| energie | 840 kcal | 
| vet | 39 gram | 
| verzadigd vet | 16 gram | 
| koolhydraten | 72 gram | 
| eiwit | 42 gram | 
WEB01-SPAR-PU