- 1 Verhit 2 eetlepels olie en roerbak hierin de courgette en knoflook circa 2 minuten.
- 2 Meng de rest van de olie door de bietjes en breng op smaak met zout en peper.
- 3 Giet in een kom 500 ml kokend water over de couscous en voeg de limoenrasp en 1 theelepel zout toe. Laat even wellen en roer de couscous los met een vork.
- 4 Besprenkel de avocadoblokjes met het limoensap.
- 5 Schep de courgette, avocado, bosui, geitenkaas, de helft van de koriander en de helft van de walnoten door de couscous.
- 6 Serveer de couscous met de bietenblokjes erop en bestrooi de rest van de koriander en walnoten.
bereidingstip
Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.