- 1 Bereid de couscous en laat afkoelen. Wel de abrikozen in warm water.
- 2 Kook de doperwten 2-3 minuten en giet af. Rooster de amandelen in een droge, hete koekenpan goudbruin.
- 3 Snijd de gewelde abrikozen iets kleiner. Schep ze met de doperwten, de helft van de amandelen, sinaasappelrasp, -sap, gedroogde tomaten, bosui, koriander, avocado en de helft van de geitenkaas door de couscous.
- 4 Bestrooi met de rest van de amandelen en de geitenkaas. Besprenkel de couscoussalade met de olijfolie.
bereidingstip
Vervang de sinaasappel in dit recept door citroen.. Neem feta in plaats van geitenkaas.. Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.