4 personen
eenvoudig
25 min.
bijgerecht
home recepten Couscoussalade met avocado en radijs

Couscoussalade met avocado en radijs

ingrediënten


25 min
4 personen
2 eetlepels platte peterselie

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels verse koriander

dit product is niet beschikbaar

2 avocado's

dit product is niet beschikbaar

1 bosje radijsje

dit product is niet beschikbaar

1 rode peper

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel korianderpoeder (ketoembar)

dit product is niet beschikbaar

8 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

1 verse gember

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels citroensap

dit product is niet beschikbaar

250 gram diepvriesdoperwten

dit product is niet beschikbaar

375 gram couscous

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat afkoelen en roer los met een vork.
  • 2 Kook de diepvriesdoperwten 2-3 minuten. Giet ze af, spoel er koud water over en laat uitlekken.
  • 3 Maak een dressing van het citroensap, de gember, olijfolie en korianderpoeder. Schep deze dressing met de doperwten, rode peper, de radijs en avocado’s door de couscous.
  • 4 Bestrooi de salade met de gehakte koriander of platte peterselie.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté