1 personen
gemiddeld
30 min.
hoofdgerecht
home recepten Couscoussalade met kipkebab

Couscoussalade met kipkebab

ingrediënten


30 min
1 personen
1 eetlepel gefrituurde uitjes

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel sojasaus

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel ketjap manis

dit product is niet beschikbaar

100 gram kipfilets

dit product is niet beschikbaar

25 gram feta

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

1 lente-/bosui

dit product is niet beschikbaar

6 cherry-/kerstomaatjes

dit product is niet beschikbaar

1 komkommer

dit product is niet beschikbaar

1 gele paprika

dit product is niet beschikbaar

1 rode paprika

dit product is niet beschikbaar

75 gram couscous

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

satéprikker

  • 1 Wel de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat deze daarna afkoelen.
  • 2 Bestrooi de kip voor de kebab met zout en versgemalen peper. Meng de ketjap door de kip.
  • 3 Leg houten prikkers in water om verbranden tijdens het roosteren te voorkomen.
  • 4 Schep de paprika, komkommer, tomaat, bosui en 2 eetlepels olijfolie door de couscous. Schep deze in een diep bord of schaaltje en strooi de kaas erover.
  • 5 Rijg de kip aan de prikker. Rooster de kipkebab in een koekenpan of grillpan in de rest van de olijfolie in 12-15 minuten rondom goudbruin en gaar.
  • 6 Serveer de kipkebab bestrooid met uitjes bij de couscoussalade.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 825 kcal
vet 41 gram
verzadigd vet 9 gram
koolhydraten 72 gram
eiwit 39 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté