4 personen
gemiddeld
15 min.
voorgerecht
recepten Crème brûlée van paté met kruidkoekcrouton

Crème brûlée van paté met kruidkoekcrouton

ingrediënten


15 min
4 personen
4 plakken kruidkoeken
2 eetlepels lichtbruine basterdsuiker
1 scheutje port

dit product is niet beschikbaar

1 scheutje cognac
1 eetlepel bosvruchtenjam

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel cranberrycompote

dit product is niet beschikbaar

200 gram roompaté

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

4 ovenschaaltjes

uitsteekvormpje

  • 1 Meng de roompaté met de cranberrycompote of bosvruchtenjam en eventueel een klein scheutje cognac of port.
  • 2 Vul er lage ovenvaste schaaltjes mee en strijk de bovenkant met de bolle kant van een vochtige lepel glad. Zet even in de koelkast om op te stijven.
  • 3 Verwarm de ovengrill. Bestrooi de paté met basterdsuiker en laat deze karamelliseren onder de hete ovengrill.
  • 4 Rooster intussen zeer dungesneden plakken kruidkoek in een broodrooster. Steek eventueel sterren eruit en serveer bij de paté.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram
recalls Lay's Oven baked naturel, Pindasaus, Bio pasta tomaat mozzarella 200 g, Heineken 0.0 fl 6x250 ml, 0.0 fl 12x250 ml, pils mono fl 12x250 ml en pils mono fl 6x250 ml, Texels Skuumkoppe 75cl, Vismarine roze garnalen, kinder surprise chocolade ei, Verstegen Citroengras, SPAR maaltijdsalade gegrilde kip, Verstegen, Davitamon, M&M, bekijk hier