4 personen
gemiddeld
15 min.
voorgerecht
recepten Crème brûlée van paté met kruidkoekcrouton

Crème brûlée van paté met kruidkoekcrouton

ingrediënten


15 min
4 personen
4 plakken kruidkoeken

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels lichtbruine basterdsuiker

dit product is niet beschikbaar

1 scheutje port

dit product is niet beschikbaar

1 scheutje cognac
1 eetlepel bosvruchtenjam

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel cranberrycompote

dit product is niet beschikbaar

200 gram roompaté

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

4 ovenschaaltjes

uitsteekvormpje

  • 1 Meng de roompaté met de cranberrycompote of bosvruchtenjam en eventueel een klein scheutje cognac of port.
  • 2 Vul er lage ovenvaste schaaltjes mee en strijk de bovenkant met de bolle kant van een vochtige lepel glad. Zet even in de koelkast om op te stijven.
  • 3 Verwarm de ovengrill. Bestrooi de paté met basterdsuiker en laat deze karamelliseren onder de hete ovengrill.
  • 4 Rooster intussen zeer dungesneden plakken kruidkoek in een broodrooster. Steek eventueel sterren eruit en serveer bij de paté.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté