4 personen
gemiddeld
15 min.
lunch, voorgerecht
recepten Crêpes met camembert en bieslook

Crêpes met camembert en bieslook

ingrediënten


15 min
4 personen
2 eetlepels gemengde noten

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels bieslook

dit product is niet beschikbaar

250 gram camemberts

dit product is niet beschikbaar

75 gram boter

dit product is niet beschikbaar

200 gram bloem

dit product is niet beschikbaar

150 milliliter melk

dit product is niet beschikbaar

3 eieren

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

bakplaat met bakpapier

  • 1 Verwarm de oven voor op 200ºC.
  • 2 Verhit een klontje boter en bak van het beslag 4 zo dun mogelijke pannenkoeken.
  • 3 Verdeel de camembert over de crêpes en vouw de zijkanten dubbel.
  • 4 Leg ze op de bakplaat en verwarm 5-6 minuten in het midden van de oven tot de kaas een beetje smelt.
  • 5 Maak af met wat bieslook en noten.
  • 6 Lekker met een tomatensalade en sla.

bereidingstip

Vervang in het recept de camembert door brie.. Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 575 kcal
vet 34 gram
verzadigd vet 21 gram
koolhydraten 38 gram
eiwit 28 gram
nieuwe terugroepacties | SPAR palingworst
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip