8 personen
gemiddeld
30 min.
klein gerecht, klein gerecht/hapje, voorgerecht, bijgerecht
recepten Crispy bloemkool met basilicum-citroenmayo

Crispy bloemkool met basilicum-citroenmayo

ingrediënten


30 min
8 personen
olijfolie

dit product is niet beschikbaar

1 bloemkool

dit product is niet beschikbaar

paneermeel
panko

dit product is niet beschikbaar

2 eieren

dit product is niet beschikbaar

bloem

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

bakplaat met bakpapier

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C.
  • 2 Zet 3 diepe borden klaar: 1 met bloem, 1 met losgeklopt ei en 1 met panko, fijn broodkruim of paneermeel.
  • 3 Wentel de bloemkoolroosjes door de bloem, ei en panko en leg op een bakplaat met bakpapier.
  • 4 Besprenkel met olijfolie en bak in het midden van de oven in circa 10 minuten goudbruin.
  • 5 Keer om en bak nog 5-6 minuten verder.

bereidingstip

Dit recept is lekker met een saus van mayonaise, citroensap en fijngehakte basilicum.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram
nieuwe terugroepacties | SPAR palingworst
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip