4 personen
gemiddeld
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Crispy kokosgarnalen met mangosaus en bonensalade

Crispy kokosgarnalen met mangosaus en bonensalade

ingrediënten


20 min
4 personen
2 bosjes koriander

dit product is niet beschikbaar

2 blikjes kidneybonen

dit product is niet beschikbaar

2 blikjes mais

dit product is niet beschikbaar

2 limoenen

dit product is niet beschikbaar

3 rode uien

dit product is niet beschikbaar

1 mango

dit product is niet beschikbaar

200 milliliter olie

dit product is niet beschikbaar

3 eieren

dit product is niet beschikbaar

100 gram bloem

dit product is niet beschikbaar

600 gram grote garnalen

dit product is niet beschikbaar

60 gram broodkruim

dit product is niet beschikbaar

60 gram paneermeel

dit product is niet beschikbaar

60 gram kokosrasp

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Rooster de kokos en het paneermeel in een droge, hete koekenpan. Haal de garnalen eerst door de bloem, dan door het ei en daarna door het paneermengsel. Haal de garnalen weer door het ei en weer door het paneermengsel.
  • 2 Verhit de olie en frituur hierin de garnalen aan beide kanten krokant en goudbruin. Pureer intussen het vruchtvlees van de mango met 1 rode ui en het sap van 1 limoen.
  • 3 Meng in een andere kom de mais met de bonen, rest van de ui, rest van het limoensap en de koriander. Serveer de garnalen met de mangosaus en bonensalade.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 1005 kcal
vet 38 gram
verzadigd vet 14 gram
koolhydraten 102 gram
eiwit 51 gram