- 1 Snijd vier mooie grote bladeren van de ijsbergsla. Leg ze even in ijswater.
- 2 Verhit de olie en bak hierin de biefreepjes met knoflook, rode peper, oregano en komijn 3-5 minuten.
- 3 Dep de slabladeren droog met keukenpapier. Meng de ingrediënten voor de mangodip.
- 4 Schep het vleesmengsel in de slabladeren die als kommetje dienen. Vouw de bladeren tegen elkaar en steek ze vast met een prikker. Serveer de dip er apart bij. Garneer eventueel met korianderblaadjes.
bereidingstip
Neem in plaats van ijsbergsla eens rode sla.. Voeg eens maïs aan de vulling toe.
wijnadvies
Heerlijk met rosé en de keuze is groot! Huiswijn droog, maar de halfzoete kan eveneens. Probeer ook zeker eens Vega Libre of de Berg Schaduw. Ook niet al te zwaar rood is een aanrader zoals Beaujolais Villages of Domaine Brunet Pinot Noir. Beide kunnen lichtgekoeld gedronken worden.