6 personen
gemiddeld
30 min.
brunch, ontbijt
home recepten Croissant met appel en rozijnen

Croissant met appel en rozijnen

ingrediënten


30 min
6 personen
1 eetlepel citroensap

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel kaneelpoeder

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels poedersuiker

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels bosvruchtenjam

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels gemberjam

dit product is niet beschikbaar

75 gram blanke rozijnen
2 appels

dit product is niet beschikbaar

1 blikje croissantdeeg

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de deegplakjes los. Meng de appel met rozijnen en jam.
  • 2 Verdeel dit mengsel over de deeglapjes, rol op en bak ze 18-20 minuten in de oven.
  • 3 Glazuur ze na het afkoelen met poedersuiker en kaneelpoeder gemengd met citroensap. (Dit kan allemaal een dag van tevoren als ze goed afgedekt bewaard worden.)


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 230 kcal
vet 8 gram
verzadigd vet 4 gram
koolhydraten 36 gram
eiwit 3 gram