gemiddeld
10 min.
tussendoortje, brunch, ontbijt
recepten Croissantrolletjes met cranberry en hazelnootpasta

Croissantrolletjes met cranberry en hazelnootpasta

ingrediënten


10 min
5 eetlepels cranberrycompote

dit product is niet beschikbaar

5 eetlepels hazelnootpasta

dit product is niet beschikbaar

250 gram croissantdeeg

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels bloem

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

9 papieren cupcakevormpjes

muffinbakblik

  • 1 Verwarm de oven voor op 200ºC.
  • 2 Bestuif het werkvlak met een beetje bloem. Neem het deeg uit de verpakking en rol af.
  • 3 Snijd het deeg in drieën op de verticaal geperforeerde lijnen. Laat de schuine naden aan elkaar zitten.
  • 4 Bestrijk het deeg met een laagje hazelnootpasta. Verdeel daarover een dun laagje cranberrycompote.
  • 5 Rol de deeglappen op en snijd ze elk in 3 stukken.
  • 6 Zet de deegrolletjes met de snijkant naar boven in de cakevormpjes en bak ze in de muffinvorm 10-12 minuten in het midden van de oven.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 130 kcal
vet 6 gram
verzadigd vet 3 gram
koolhydraten 15 gram
eiwit 3 gram