eenvoudig
10 min.
tussendoortje, nagerecht, nagerecht/gebak, ontbijt
recepten Cruffins met hazelnootpasta

Cruffins met hazelnootpasta

ingrediënten


10 min
poedersuiker

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels hazelnoten
6 theelepels hazelnootpasta
1 blikje croissantdeeg

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

muffinvorm

  • 1 Verwarm de oven voor op 200ºC. Rol het croissantdeeg helemaal uit. Snijd het deeg in 3 rechthoeken van steeds 2 driehoekjes deeg aan elkaar. Druk deze 2 driehoekjes op de stippellijn goed tegen elkaar aan, zodat je een rechthoek krijgt en de stippelrand gesloten is.
  • 2 Bestrijk de rechthoeken met hazelnootpasta en bestrooi met de helft van de hazelnoten. Rol het deeg vanaf de lange kant op. Snijd vervolgens elke rol met een scherp mes in de lengte door de helft. Leg de opengesneden kant boven en bestrooi met de overige hazelnoten.
  • 3 Leg elk rolletje deeg in een holte van de muffinvorm en bak in de oven in circa 20 minuten gaar en goudbruin. Laat afkoelen en bestrooi naar smaak met poedersuiker.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 345 kcal
vet 19 gram
verzadigd vet 7 gram
koolhydraten 33 gram
eiwit 8 gram
recalls Pindasaus, Bio pasta tomaat mozzarella 200 g, Heineken 0.0 fl 6x250 ml, 0.0 fl 12x250 ml, pils mono fl 12x250 ml en pils mono fl 6x250 ml, Texels Skuumkoppe 75cl, Vismarine roze garnalen, kinder surprise chocolade ei, Verstegen Citroengras, SPAR maaltijdsalade gegrilde kip, Verstegen, Davitamon, M&M, bekijk hier