8 personen
gemiddeld
25 min.
nagerecht/desserts, nagerecht
recepten Crunchy ijstaart met karamel en zeezout

Crunchy ijstaart met karamel en zeezout

ingrediënten


25 min
8 personen
chocolade paaseitje

dit product is niet beschikbaar

theelepel zeezout

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels melk

dit product is niet beschikbaar

220 gram karamelfudge

dit product is niet beschikbaar

125 milliliter chocolade dessertsaus

dit product is niet beschikbaar

100 gram boter

dit product is niet beschikbaar

200 gram zoute sticks

dit product is niet beschikbaar

200 gram pretzels

dit product is niet beschikbaar

1 liter vanille-ijs

dit product is niet beschikbaar

1 liter chocolade-ijs

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

bakpapier

springvorm

keukenmachine

  • 1 Voeg de melk toe aan de fudge en smelt in een pannetje op een lage stand. Roer tot een saus en voeg het zeezout toe.
  • 2 Neem de ijstaart uit de diepvries. Steek met een mes langs de zijkanten los uit de vorm en zet de taart op een schaal. Besprenkel met de karamelsaus en garneer de ijstaart eventueel met paaseitjes.

bereidingstip

Vervang de pretzels in dit recept door verkruimelde kokosmakronen. . Je kunt deze ijstaart al 2-3 dagen van tevoren maken en invriezen.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 660 kcal
vet 29 gram
verzadigd vet 18 gram
koolhydraten 88 gram
eiwit 10 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté