eenvoudig
15 min.
tussendoortje
home recepten Cucumber on the rocks

Cucumber on the rocks

ingrediënten


15 min
100 gram blauwe bessen

dit product is niet beschikbaar

8 ijsblokjes

dit product is niet beschikbaar

500 milliliter appelsap

dit product is niet beschikbaar

1 citroen

dit product is niet beschikbaar

1 appel

dit product is niet beschikbaar

1 takje rozemarijn

dit product is niet beschikbaar

1 komkommer

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verdeel de komkommer in stukken.
  • 2 Ris de naaldjes van het takje rozemarijn.
  • 3 Schil de appel en snijd in stukken.
  • 4 Pureer de komkommer met de rozemarijnnaaldjes, de appel en het citroensap.
  • 5 Giet de appelsap erbij en meng.
  • 6 Verdeel de ijsblokjes over 4 glazen of coupes.
  • 7 Verdeel de helft van het komkommermengsel erover, dan de blauwe bessen en vul aan met de rest van het komkommermengsel.

bereidingstip

Neem een takje tijm in plaats van rozemarijn.. Vervang de appel eens door peer.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 105 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 23 gram
eiwit 1 gram