gemiddeld
25 min.
klein gerecht, klein gerecht/hapje
home recepten Deegcupjes
met brie en noten

Deegcupjes
met brie en noten

ingrediënten


25 min
2 eetlepels honing

dit product is niet beschikbaar

75 gram ongezouten gemengde noten

dit product is niet beschikbaar

8 stukjes brie

dit product is niet beschikbaar

1 ei

dit product is niet beschikbaar

2 plakjes bladerdeeg

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

muffinvorm

  • 1 Verwarm de oven voor op 180ºC. Snijd elk plakje bladerdeeg in 4 vierkantjes en prik met een vork gaatjes erin. Leg elk deegplakje in een holte van een ingevette mini muffinvorm, zodat je een soort bakje krijgt.
  • 2 Bestrijk de deegrand met ei en bak 7-8 minuten in het midden van de oven. Neem de muffinvorm uit de oven en druk het deeg in het midden eventueel iets omlaag. Leg de brie erin en zet nog 8-10 minuten terug in de oven.
  • 3 Verwarm intussen de noten in een pannetje met de honing. Neem de hapjes uit de oven en verdeel de honingnoten erover. Bestrooi met een snuf zeezout en serveer warm.

bereidingstip

Vervang de brie in dit recept door geitenkaas. . Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 175 kcal
vet 13 gram
verzadigd vet 6 gram
koolhydraten 9 gram
eiwit 6 gram
Terugroepactie | Lay's Wokkels & Bugels