4 personen
eenvoudig
25 min.
lunch, hoofdgerecht
home recepten DIY-raviolisalade met pestodressing

DIY-raviolisalade met pestodressing

ingrediënten


25 min
4 personen
1 bakje gemengde olijf
1 zakje mozzarella mini

dit product is niet beschikbaar

40 gram rucola

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels mayonaise

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel groene pesto

dit product is niet beschikbaar

100 gram diepvriestuinerwten
250 gram Vegetarische ravioli
250 gram sperziebonen

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

1 schone jampot met deksel

  • 1 Kook de sperziebonen in water met zout in 8 min. beetgaar. Giet ze af en spoel in een zeef onder stromend water koud. Laat ze goed uitlekken.
  • 2 Kook de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Ontdooi de erwten in een zeef onder stromend warm water. Kook ze niet, zodat ze de knapperige beet houden.
  • 3 Doe de pesto met de mayonaise en 1-2 eetl. water in een (jam)potje. Sluit het potje en schud tot een gladde dressing. Breng de pestodressing op smaak met peper.
  • 4 Verdeel de rucola, sperziebonen, ravioli, erwten, mini mozzarella en olijvenmix als losse ingrediënten over een grote schaal, zodat iedereen zijn eigen salade kan samenstellen. Als je een kleinere schaal hebt, kun je een paar ingrediënten ook in mooie schaaltjes erbij zetten. Zet het potje dressing op of naast de schaal met een lepeltje.

bereidingstip

Meer eters? Vul de schaal aan met gegrilde repen paprika, artisjokharten en extra rucola, ravioli en dressing.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 443 kcal
vet 29 gram
verzadigd vet 10 gram
koolhydraten 28 gram
eiwit 15 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté