4 personen
gemiddeld
30 min.
hoofdgerecht
home recepten Eenpanscurry met zoete aardappel en zalm

Eenpanscurry met zoete aardappel en zalm

ingrediënten


30 min
4 personen
1 limoen

dit product is niet beschikbaar

500 gram zalmfilets

dit product is niet beschikbaar

1 bosje koriander

dit product is niet beschikbaar

1 limoen

dit product is niet beschikbaar

500 gram broccoli

dit product is niet beschikbaar

500 milliliter groentebouillon

dit product is niet beschikbaar

400 milliliter kokosmelk

dit product is niet beschikbaar

1 bakje groene currypasta

dit product is niet beschikbaar

750 gram zoete aardappels

dit product is niet beschikbaar

2 sjalotjes

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verhit de olie in een hapjespan en bak de sjalot, zoete aardappel en currypasta 5 min. Voeg de kokosmelk en bouillon toe en breng aan de kook. Stoof met de deksel op de pan 15 min.
  • 2 Voeg de broccoli toe en stoof 5 min. mee. Voeg de limoenrasp en het limoensap, ¾ van de koriander, zalm, peper en zout toe en gaar de vis in 3 min.
  • 3 Serveer de curry met de rest van de koriander en limoenpartjes.

bereidingstip

Lekker met rode peper voor extra pit.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 655 kcal
vet 39 gram
verzadigd vet 21 gram
koolhydraten 39 gram
eiwit 33 gram