4 personen
eenvoudig
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Eenpanspasta met linzen-stroganoffsaus

Eenpanspasta met linzen-stroganoffsaus

ingrediënten


20 min
4 personen
500 gram fusilli

dit product is niet beschikbaar

2 rode paprika's

dit product is niet beschikbaar

1 pakje basis voor macaroni stroganoff
250 gram champignons

dit product is niet beschikbaar

250 gram linzen

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Snijd de paprika’s in blokjes en de champignons in plakjes.
  • 2 Verhit 2 el olijfolie in een ruime hapjespan. Bak de paprika en champignons 4 min. op een middelhoge stand.
  • 3 Schep de pasta en kruidenmix erdoor. Voeg 700 ml koud water toe. Breng al roerend aan de kook.
  • 4 Kook de pasta op een lage stand in 10-12 min. beetgaar. Schep de linzen erdoor en verwarm nog 1-2 min.
  • 5 Breng de pasta op smaak met zout en peper en schep op 4 borden.

bereidingstip

Roer voor een extra romige saus vlak voor het serveren 125 g crème fraîche door de pasta. Bestrooi met fijngehakte peterselie.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 939 kcal
vet 12 gram
verzadigd vet 2 gram
koolhydraten 119 gram
eiwit 14 gram