4 personen
eenvoudig
60 min.
hoofdgerecht
home recepten Eenvoudige rendang

Eenvoudige rendang

ingrediënten


60 min
4 personen
3 eetlepels gefrituurde uitjes

dit product is niet beschikbaar

1 rode peper

dit product is niet beschikbaar

1 bakje boemboe voor rendang
500 gram magere runderlappen
2 eetlepels wokolie

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verhit de olie en bak hierin de runderreepjes lichtbruin.
  • 2 Voeg de boemboe en 300 milliliter water toe en stoof met deksel 45 minuten.
  • 3 Stoof daarna zonder deksel nog 10 minuten zodat het vocht iets inkookt.
  • 4 Schep de rode peper erdoor en serveer dit gerecht bestrooid met de uitjes.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 350 kcal
vet 23 gram
verzadigd vet 7 gram
koolhydraten 6 gram
eiwit 29 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté