4 personen
gemiddeld
30 min.
hoofdgerecht
home recepten Entrecote met lauwwarme snijboonspinaziesalade

Entrecote met lauwwarme snijboonspinaziesalade

ingrediënten


30 min
4 personen
75 gram bleu d'auvergne

dit product is niet beschikbaar

75 gram gorgonzola

dit product is niet beschikbaar

300 gram spinazie

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel notenolie
400 gram snijbonen

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel olie

dit product is niet beschikbaar

4 entrecotes

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

keukenpapier

grillpan

  • 1 Dep de entrecotes droog met keukenpapier. Bestrijk ze met de olie en bestrooi het vlees aan beide kanten met zout en versgemalen peper.
  • 2 Snijd de snijbonen in lange schuine repen. Breng een pan met ruim water en zout aan de kook en kook de snijbonen in circa 3 minuten beetgaar en frisgroen. Giet af en laat uitlekken.
  • 3 Doe de bonen terug in de pan en schep de notenolie erdoor.
  • 4 Verwarm een grillpan en gril de entrecotes aan beide kanten in circa 4 minuten rosé.
  • 5 Schep intussen de spinazie en gorgonzola door de warme snijbonen en schep de salade op borden.
  • 6 Snijd de entrecotes in plakken en serveer het vlees op de groenten.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 400 kcal
vet 23 gram
verzadigd vet 10 gram
koolhydraten 3 gram
eiwit 42 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté