4 cocktailglazen
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
4 cocktailglazen
bereiden
bereidingstip
Neem in plaats van een jonge kokosnoot een blik kokoswater met stukjes kokosvlees (toko) of gebruik kokoswater uit een fles of pak. . Maak zelf rozensiroop: vul een afsluitbare pot met 50 gram onbespoten rode of roze rozenblaadjes en 500 ml water. Schud 2 keer per dag gedurende 2 dagen. Zeef het vocht door een grove zeef en daarna door een filterzakje. Steriliseer de pot in heet water met soda. Breng 500 ml rozenwater met 625 gram suiker aan de kook en roer tot de suiker is opgelost. Laat afkoelen, vul de pot en bewaar deze afgesloten in de koelkast.
voedingswaarde (per 100 gram/ml)
energie | 370 kcal |
vet | 33 gram |
verzadigd vet | 30 gram |
koolhydraten | 19 gram |
eiwit | 3 gram |
WEB01-SPAR-PU