6 personen
gemiddeld
25 min.
nagerecht/desserts, nagerecht
recepten Espresso-panna cotta met chocolade-pepersaus

Espresso-panna cotta met chocolade-pepersaus

ingredi├źnten


25 min
6 personen
200 milliliter kookroom

dit product is niet beschikbaar

75 gram pure chocolade

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels koffie

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels espressokoffie

dit product is niet beschikbaar

50 gram lichtbruine basterdsuiker

dit product is niet beschikbaar

1 vanillestokje

dit product is niet beschikbaar

600 milliliter slagroom

dit product is niet beschikbaar

5 blaadjes gelatine

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

6 timbaaltjes

6 kleine glaasjes

  • 1 Smelt voor de saus de chocolade au-bain marie. Roer de chocolade door een kwart van de kookroom. Meng de rest van de room erdoor, maal peper naar smaak erover en roer door.
  • 2 Dompel de bodem van de timbaaltjes enkele tellen in heet water en stort de panna cotta op bordjes. Schep de chocoladesaus erover.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 525 kcal
vet 47 gram
verzadigd vet 30 gram
koolhydraten 19 gram
eiwit 6 gram