eenvoudig
10 min.
tussendoortje
recepten Espresso-tonic ‘on the rocks’

Espresso-tonic ‘on the rocks’

ingredi├źnten


10 min
1 plakje citroen
40 milliliter espressokoffie

dit product is niet beschikbaar

125 milliliter tonic

dit product is niet beschikbaar

5 ijsblokjes

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Doe de ijsblokjes in een hoog glas en schenk de tonic erover. Schenk de espresso zo langzaam op een van de ijsblokjes dat de koffie meteen koelt en niet mengt met de tonic, maar laagjes vormt.
  • 2 Zet een rietje en een lange lepel erin. Garneer de rand van het glas met citroen en serveer direct.
  • 3 Roer voor het drinken even door zodat de smaken kunnen mengen.

bereidingstip

Liever een cocktail in plaats van een mocktail? Voeg een scheutje gin of wodka toe.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 45 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 11 gram
eiwit 0 gram
recalls Lay's Oven baked naturel, Pindasaus, Bio pasta tomaat mozzarella 200 g, Heineken 0.0 fl 6x250 ml, 0.0 fl 12x250 ml, pils mono fl 12x250 ml en pils mono fl 6x250 ml, Texels Skuumkoppe 75cl, Vismarine roze garnalen, kinder surprise chocolade ei, Verstegen Citroengras, SPAR maaltijdsalade gegrilde kip, Verstegen, Davitamon, M&M, bekijk hier