2 personen
eenvoudig
30 min.
hoofdgerecht
recepten Exotische visschotel

Exotische visschotel

ingrediënten


30 min
2 personen
2 eetlepels aardappelzetmeel

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels allesbinders

dit product is niet beschikbaar

1 blikje bamboescheuten
2 eetlepels ketjap manis

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels sojasaus

dit product is niet beschikbaar

250 milliliter kippenbouillon

dit product is niet beschikbaar

250 milliliter visbouillon
250 gram aardappels

dit product is niet beschikbaar

250 gram zoete aardappels

dit product is niet beschikbaar

200 gram broccoli

dit product is niet beschikbaar

1 kleine courgette

dit product is niet beschikbaar

1 verse gember

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

3 lente-/bosuitjes

dit product is niet beschikbaar

1 rode peper

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels arachideolie

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels citroensap

dit product is niet beschikbaar

400 gram diepvrieskabeljauwfilets

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

wok

  • 1 Dep de vis droog en snijd deze in gelijke stukken. Besprenkel ze met citroensap.
  • 2 Verhit 2 eetlepels olie in een wok en bak de vis om en om tot deze ondoorzichtig is. Schep uit de pan en zet apart.
  • 3 Voeg de rest van de olie bij het bakvet en fruit hierin de rode peper, lente-ui zonder loof, knoflook en gember.
  • 4 Schep de groenten en aardappel erbij en roerbak 3 minuten op een hoge stand.
  • 5 Giet de bouillon en sojasaus erbij en stoof 10 minuten. Voeg de bamboescheuten toe en verwarm.
  • 6 Bind met allesbinder of aangelengd aardappelmeel en schep de vis er voorzichtig door.
  • 7 Bestrooi het gerecht voor het serveren met het loof van de lente-ui.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 600 kcal
vet 23 gram
verzadigd vet 4 gram
koolhydraten 45 gram
eiwit 48 gram
Nieuwe recalls | Saté Schnitzel 2 stuks