4 personen
gemiddeld
25 min.
hoofdgerecht
home recepten Fajitas 'aan tafel'

Fajitas 'aan tafel'

ingrediënten


25 min
4 personen
8 tortillawraps

dit product is niet beschikbaar

krop ijsbergsla

dit product is niet beschikbaar

200 milliliter zure room

dit product is niet beschikbaar

tacosaus
chilisaus

dit product is niet beschikbaar

1 bakje cherry-/kerstomaatjes

dit product is niet beschikbaar

500 gram biefreepjes

dit product is niet beschikbaar

2 rode paprika's

dit product is niet beschikbaar

2 uien

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels citroensap

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

2 avocado's

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Pureer de avocado’s met de knoflook, het citroensap, zout en peper tot een guacamole.
  • 2 Verhit 1 eetlepel olie en bak hierin de uienringen 2-3 minuten.
  • 3 Schep ze uit de pan in een schaaltje.
  • 4 Voeg 1 eetlepel olie toe aan het bakvet en bak hierin de paprika 2-3 minuten.
  • 5 Schep ook in een schaaltje.
  • 6 Bestrooi de biefreepjes met zout en peper.
  • 7 Voeg de rest van de olie toe aan het bakvet en bak hierin het vlees in 2 porties in 2-3 minuten goudbruin.
  • 8 Schep uit de pan.
  • 9 Zet de guacamole, ui, paprika, biefreepjes, tomaatjes, saus, zure room en sla op tafel.
  • 10 Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking en vul zo je eigen fajita aan tafel.

bereidingstip

Vervang de biefreepjes door rul gebakken rundergehakt en voeg hieraan 1 eetlepel tacokruiden toe.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 870 kcal
vet 47 gram
verzadigd vet 12 gram
koolhydraten 63 gram
eiwit 43 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté