- 1 Pureer de avocado’s met de knoflook, het citroensap, zout en peper tot een guacamole.
- 2 Verhit 1 eetlepel olie en bak hierin de uienringen 2-3 minuten.
- 3 Schep ze uit de pan in een schaaltje.
- 4 Voeg 1 eetlepel olie toe aan het bakvet en bak hierin de paprika 2-3 minuten.
- 5 Schep ook in een schaaltje.
- 6 Bestrooi de biefreepjes met zout en peper.
- 7 Voeg de rest van de olie toe aan het bakvet en bak hierin het vlees in 2 porties in 2-3 minuten goudbruin.
- 8 Schep uit de pan.
- 9 Zet de guacamole, ui, paprika, biefreepjes, tomaatjes, saus, zure room en sla op tafel.
- 10 Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking en vul zo je eigen fajita aan tafel.
bereidingstip
Vervang de biefreepjes door rul gebakken rundergehakt en voeg hieraan 1 eetlepel tacokruiden toe.