4 personen
eenvoudig
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Farfalle met ansjovis, tonijn en zwarte olijven

Farfalle met ansjovis, tonijn en zwarte olijven

ingrediënten


20 min
4 personen
50 gram Parmezaanse kaas

dit product is niet beschikbaar

75 gram rucola

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels zwarte olijven

dit product is niet beschikbaar

2 blikjes tonijn op olie

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel gedroogde oregano

dit product is niet beschikbaar

1 pot pastasaus

dit product is niet beschikbaar

4 ansjovisfilets

dit product is niet beschikbaar

1 rode ui

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

350 gram farfalle

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Kook de pasta beetgaar.
  • 2 Verhit de olie en bak hierin de ui en ansjovis circa 3 minuten. Voeg de pastasaus en oregano toe en laat 10 minuten pruttelen.
  • 3 Voeg de tonijn en olijven toe, warm nog even door en breng op smaak met zout en peper.
  • 4 Giet de farfalle af, schep terug in de pan en roer de pasta­ saus erdoor. Voeg de helft van de rucola toe en laat een beetje slinken.
  • 5 Serveer met de Parmezaanse kaas en de rest van de rucola.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 675 kcal
vet 22 gram
verzadigd vet 5 gram
koolhydraten 81 gram
eiwit 36 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté