4 personen
eenvoudig
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Farfalle met broccolipesto

Farfalle met broccolipesto

ingrediënten


20 min
4 personen
2 eetlepels citroensap

dit product is niet beschikbaar

100 milliliter olijfolie

dit product is niet beschikbaar

1 teentje knoflook

dit product is niet beschikbaar

45 gram Parmezaanse kaas

dit product is niet beschikbaar

45 gram pecorinokaas

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels walnoten

dit product is niet beschikbaar

2 bosjes basilicum

dit product is niet beschikbaar

300 gram farfalle

dit product is niet beschikbaar

300 gram broccoli

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Kook de broccoli in circa 6 minuten gaar. Kook de farfalle beetgaar.
  • 2 Pluk de blaadjes van de basilicum en houd 2 eetlepels apart. Pureer de walnoten met 30 gram pecorino, de basilicum, knoflook, olijfolie en citroensap. Voeg de broccoli toe en pureer mee.
  • 3 Giet de farfalle af en meng met de pesto. Bestrooi met de rest van de pecorino en de basilicum.

bereidingstip

Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 635 kcal
vet 37 gram
verzadigd vet 4 gram
koolhydraten 56 gram
eiwit 16 gram