4 personen
eenvoudig
15 min.
hoofdgerecht
home recepten Farfalle met courgette en makreel

Farfalle met courgette en makreel

ingrediënten


15 min
4 personen
4 eetlepels pesto

dit product is niet beschikbaar

200 gram gerookte makreelfilets

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels azijn

dit product is niet beschikbaar

1 courgette

dit product is niet beschikbaar

2 rode uien

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

300 gram farfalle

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Kook de farfalle beetgaar. Verhit de olie en bak hierin de ui circa 5 minuten op middelhoge stand. Voeg de courgette toe en bak 5 minuten verder.
  • 2 Voeg de azijn toe en roer kort door. Giet de pasta af. Prak de makreel een beetje los. Neem de pan van de warmtebron en voeg de makreel en pasta toe. Schep een paar keer om zodat de makreel goed mengt met de pasta. Schep de pesto erdoor en serveer direct.

bereidingstip

Maak deze pasta nog lichter en vervang een deel van de farfalle door courgettespaghetti.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 475 kcal
vet 18 gram
verzadigd vet 3 gram
koolhydraten 62 gram
eiwit 14 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté