4 personen
eenvoudig
15 min.
hoofdgerecht
home recepten Farfalle met zalm en asperges

Farfalle met zalm en asperges

ingrediënten


15 min
4 personen
verse dille

dit product is niet beschikbaar

250 gram gerookte forelfilets
250 gram gerookte zalm

dit product is niet beschikbaar

nootmuskaat

dit product is niet beschikbaar

50 gram boter

dit product is niet beschikbaar

200 milliliter kookroom

dit product is niet beschikbaar

500 gram groene asperges
300 gram farfalle

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Kook de farfalle met zout beetgaar. Voeg de laatste 5 minuten de groene aspergestukjes toe en kook ze mee.
  • 2 Breng de kookroom met de boter, nootmuskaat en peper aan de kook. Voeg eventueel wat kookvocht toe.
  • 3 Giet de pasta en asperges af en schep ze door de roomsaus.
  • 4 Schep er vlak voor het serveren 250 gram gerookte zalm of forel, in repen of stukjes, en enkele takjes gehakte dille door.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 605 kcal
vet 28 gram
verzadigd vet 15 gram
koolhydraten 60 gram
eiwit 25 gram