4 personen
eenvoudig
15 min.
lunch
home recepten Finger sandwiches met eiersalade

Finger sandwiches met eiersalade

ingrediënten


15 min
4 personen
50 gram veldsla

dit product is niet beschikbaar

20 gram zachte boter

dit product is niet beschikbaar

wit casinobrood

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels peterselie

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel mosterd

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel tomatenketchup

dit product is niet beschikbaar

6 eetlepels mayonaise

dit product is niet beschikbaar

6 eieren

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Kook de eieren in circa 8 minu­ten hard. Laat schrikken onder koud water. Pel de eieren en snijd in blokjes. Meng het ei met de mayonaise, ketchup, mosterd en peterselie.
  • 2 Besmeer alle boterhammen met de boter. Beleg de helft van het brood met de eiersalade en veldsla. Beleg met de overige boterhammen met de boterzijde naar beneden. Druk stevig aan.
  • 3 Snijd de korsten van de sandwiches en snijd de sandwich vervolgens in repen.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 485 kcal
vet 29 gram
verzadigd vet 7 gram
koolhydraten 37 gram
eiwit 18 gram
Terugroepactie | SPAR klp Ardenner Pate