8 personen
eenvoudig
10 min.
klein gerecht, klein gerecht/hapje
home recepten Flammkuchen met gerookte zalm

Flammkuchen met gerookte zalm

ingrediënten


10 min
8 personen
2 eetlepels kappertjes

dit product is niet beschikbaar

200 gram gerookte zalm

dit product is niet beschikbaar

1 bakje zuivelspread knoflook & kruiden
zakje dille
1 rode ui

dit product is niet beschikbaar

1 rol flammkuchendeeg

benodigdheden

bakplaat met bakpapier

  • 1 Verwarm de oven voor op 220°C.
  • 2 Rol 1 rol flammkuchendeeg (koelvers, 260 g) met het bakpapier uit op de bakplaat.
  • 3 Prik met een vork gaatjes in het deeg.
  • 4 Snijd 1 rode ui in ringen en een ½ zakje dille (à 15 g) grof.
  • 5 Bestrijk het deeg met 1 bakje zuivelspread knoflook en kruiden (200 g) en verdeel de ui erover.
  • 6 Bak de flammkuchen in het midden van de oven in 15 min. lichtbruin en gaar.
  • 7 Verdeel er 200 g gerookte zalm en 2 el kappertjes over.
  • 8 Snijd in 8 stukken en garneer met de dille.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 256 kcal
vet 12 gram
verzadigd vet 4 gram
koolhydraten 16 gram
eiwit 7 gram
Terugroepactie | SPAR klp Ardenner Pate