- 1 Snijd de kool in dunne reepjes en doe in een kom. Voeg 3 el olie en de azijn toe en masseer de kool stevig. Zo wordt deze zachter. Snijd de blaadjes van de peterselie fijn en schep erdoor. Verkruimel de feta erboven en meng erdoor. Breng de salade op smaak met zout en peper.
- 2 Snijd de komkommer in dunne plakjes en de paprika in dunne ringen. Verhit 1 el olie in een koekenpan op een middelhoge stand en roerbak de kebab 3-4 min. Verwarm intussen de flatbreads volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- 3 Vouw de flatbreads open en verdeel de helft van de knoflooksaus erover. Beleg met de koolsalade, komkommer, paprika en kebab. Schep de rest van de knoflooksaus erover of serveer apart erbij.
bereidingstip
Liever vegetarisch? Vervang de kipkebab door plantaardige shoarma of plantaardige gyrosreepjes. . Liever helemaal zelf maken? Snijd 300 g kipdijfilet in dunne reepjes, bestrooi met gyroskruiden en roerbak in 8 min. gaar.