4 personen
gemiddeld
20 min.
lunch, brunch, bijgerecht
recepten Focaccia al vino e pomodori

Focaccia al vino e pomodori

ingrediënten


20 min
4 personen
1 ui
1 eetlepel gedroogde oregano
175 milliliter witte wijn
100 gram griesmeel
400 gram bloem
olijfolie extra vergine
50 milliliter olijfolie extra vergine
50 gram zongedroogde tomaatjes
1 zakje gist

benodigdheden

bakplaat

  • 1 Verwarm de oven voor op 220ºC. Kneed het deeg nogmaals door en spreid het op de bakplaat met de vingers uit tot een rechthoekige lap.
  • 2 Besprenkel het deeg met olijfolie en duw het deeg met de vingers aan, zonder dat er gaten ontstaan. Bestrooi het deeg met de oregano.
  • 3 Besprenkel de uienringen met wat olie. Bak de focaccia in het midden van de oven in circa 25 minuten gaar.
  • 4 Neem na circa 15 minuten even uit de oven, verdeel de ui erover en bak verder.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 620 kcal
vet 14 gram
verzadigd vet 2 gram
koolhydraten 97 gram
eiwit 17 gram
recalls Heineken 0.0 fl 6x250 ml, 0.0 fl 12x250 ml, pils mono fl 12x250 ml en pils mono fl 6x250 ml, Mini pistolets, Schoof duo baguette wit 300g, Baguettes wit duo / Pistolet meergranen / Pistolets wit, Texels Skuumkoppe 75cl, Vismarine roze garnalen, kinder surprise chocolade ei, Verstegen Citroengras, Mix voor Nasi & Bami Goreng en Mix voor Saté, SPAR maaltijdsalade gegrilde kip, Verstegen, Davitamon, M&M, Chio Mix bekijk hier