4 personen
eenvoudig
20 min.
klein gerecht, klein gerecht/hapje
recepten Forelspiesjes met kruidenmayonaise

Forelspiesjes met kruidenmayonaise

ingrediënten


20 min
4 personen
1 eetlepel bieslook

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel oregano

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels citroensap

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel Provençaalse kruiden

dit product is niet beschikbaar

200 gram crème fraîche

dit product is niet beschikbaar

150 gram zwarte olijven

dit product is niet beschikbaar

200 gram cherry-/kerstomaatjes

dit product is niet beschikbaar

4 gerookte forelfilets

benodigdheden

12 minispiesjes

  • 1 Snijd de forelfilets in stukjes en rijg voorzichtig aan spiesjes, zodat de vis niet breekt. Prik aan de uiteinden van de spiesen tomaatjes en olijven.
  • 2 Meng de mayonaise met crème fraîche, Provençaalse kruiden, citroensap, oregano en bieslook voor de kruidenmayonaise. Serveer de spiesjes met de mayonaise als dip.

wijnadvies

Serveer bij deze forelspiesjes met kruidenmayonaise een Mimi rosé uit de Provence gemaakt van de druiven grenache, cinsault en syrah.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram