eenvoudig
15 min.
nagerecht, nagerecht/gebak
home recepten Frambozenpalmiers

Frambozenpalmiers

ingrediënten


15 min
poedersuiker

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels frambozenjam

dit product is niet beschikbaar

1 rol bladerdeeg

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

bakplaat

  • 1 Verwarm de oven voor op 200ºC. Rol het deeg met het bakpapier uit. Bestrijk het deeg met de jam.
  • 2 Rol het deeg vanaf beide lange kanten op tot de rollen elkaar in het midden raken. Snijd de rol in ca. 24 plakjes (vlinders). Leg de koekjes op het bakpapier op de bakplaat.
  • 3 Bak de frambozenvlinders in de oven in 12-15 min. lichtbruin en gaar. Laat ze op een rooster afkoelen en bestrooi met poedersuiker.

bereidingstip

Gebruik je favoriete jam! Ook lemoncurd of hazelnootpasta is lekker voor deze palmiers.. Zorg ervoor dat het bladerdeeg goed koud is wanneer je het uitrolt, dit helpt om de palmiers knapperig te bakken.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 46 kcal
vet 2 gram
verzadigd vet 1 gram
koolhydraten 6 gram
eiwit 1 gram