gemiddeld
15 min.
lunch, klein gerecht, brunch, ontbijt
recepten Franse crêpe met ei, spinazie en geitenkaas

Franse crêpe met ei, spinazie en geitenkaas

ingrediënten


15 min
150 gram rauwe hammen

dit product is niet beschikbaar

200 gram zachte geitenkaas

dit product is niet beschikbaar

100 gram spinazie

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar

250 milliliter melk

dit product is niet beschikbaar

5 eieren

dit product is niet beschikbaar

250 gram bloem

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Voeg de melk toe aan het beslag en roer goed. Verhit 1 eetlepel olie in een koekenpan. Giet een grote soeplepel beslag in de pan, laat het beslag uitlopen en bak een dunne pannenkoek.
  • 2 Breek 1 ei in het midden van de pannenkoek en beleg rondom met de spinazie en geitenkaas. Vouw de zijkanten van de crêpe zo naar binnen dat er een vierkant ontstaat, maar de eidooier nog zichtbaar is.
  • 3 Leg een deksel op de pan en gaar tot het ei een beetje gestold is. Herhaal met de rest van het beslag en de eieren. Beleg de crêpes met de ham en serveer direct.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 650 kcal
vet 33 gram
verzadigd vet 14 gram
koolhydraten 49 gram
eiwit 39 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté