4 personen
gemiddeld
20 min.
hoofdgerecht
recepten Franse traybake

Franse traybake

ingrediënten


20 min
4 personen
250 gram cherry-/kerstomaatjes

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel oregano

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel Provençaalse kruiden

dit product is niet beschikbaar

6 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

3 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

4 chipolataworstjes

dit product is niet beschikbaar

4 braadworsten

dit product is niet beschikbaar

1 venkelknol
2 courgettes

dit product is niet beschikbaar

1 aubergine

dit product is niet beschikbaar

900 gram aardappelpartjes

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verwarm de oven voor op 200ºC. Verdeel de aardappelpartjes over een bakplaat. Snijd de aubergine en courgettes in de lengte in vieren en snijd de kwarten in stukken van 4 cm.
  • 2 Halveer de venkel en snijd de helften in ringen. Snijd elk worstje in 3 schuine plakken. Meng de knoflook, olijfolie, Provençaalse kruiden, zout en peper door elkaar.
  • 3 Leg de groenten en worstjes op de aardappel- partjes op de bakplaat en besprenkel met de kruidenolie. Bak 25-30 minuten in het midden van de oven. Verdeel de laatste 5 minuten van de baktijd de tomaatjes erover


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 560 kcal
vet 26 gram
verzadigd vet 10 gram
koolhydraten 52 gram
eiwit 23 gram
Terugroepactie | SPAR palingworst
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip