4 personen
eenvoudig
20 min.
bijgerecht
recepten Frisgroene puree van erwtjes, broccoli en basilicum

Frisgroene puree van erwtjes, broccoli en basilicum

ingrediënten


20 min
4 personen
bosje verse basilicum

dit product is niet beschikbaar

20 gram boter

dit product is niet beschikbaar

200 gram diepvriesdoperwten

dit product is niet beschikbaar

400 gram broccoli

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Kook de broccoli in water met zout in circa 4 minuten beetgaar.
  • 2 Voeg de doperwten toe en kook nog circa 2 minuten mee tot ze beetgaar zijn.
  • 3 Giet de groenten af en pureer ze met een stamper.
  • 4 Roer de boter en basilicum erdoor en breng op smaak met zout en peper.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 110 kcal
vet 5 gram
verzadigd vet 3 gram
koolhydraten 8 gram
eiwit 6 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté